Som led i en mere proaktiv opkøbsstrategi og et skiftende forretningsklima skifter Sinai Group navn til SG Nordic, lancerer en ny hjemmeside og en ny visuel identitet.

Fra d. 30. januar 2017, skifter Sinai Group navn til SG Nordic.

“SG Nordic har opereret på det danske marked siden 2010. Vi har opbygget en stærk og profitabel organisation, der håndterer akkvisitionsprocesser og kapitalforvaltning in-house. Resultatet er, at vi med succes har etableret en stærk, lokal tilstedeværelse og erhvervet en betragtelig portefølje på vegne af vores private og institutionelle investorer. De nye tiltag afspejler den yderst positive ekspansion, SG Nordic har gennemgået over de seneste år – og nu tilpasses selskabets nye navn til firmaets nordiske organisation og vores kernemarked.” – Erez Karti, CEO.

SG Nordic ejer og administrerer i dag mere end 25 ejendomme og er forpligtet til opkøb af yderligere 9 stand-alone supermarkeder, hvor transaktionen afsluttes i løbet af 2017 og 2018.