SG Nordic, tidligere Sinai Group, har opkøbt en større detail-portefølje af Innovater A/S. Ejendommene ligger spredt udover Danmark og forventes leveret fra andet kvartal 2017. Potentielt kan købesummen blive på over 250 mio. kr.

“Innovater er glade for at fortsætte samarbejdet med SG Nordic. Porteføljesalget består af kvalitets aktiver med ledende supermarkedskæder, der alle er forpligtigede på lange kontrakter.” – CEO, Morten Lykke, Innovater A/S.

“Vi værdsætter og anerkender SG Nordic som en dygtig og solid investor. De har det set-up, der skal til for at gennemføre sådanne processer på en professionel og gnidningsløs måde. Vi har samarbejdet over de seneste fire år og ser frem til at fortsætte”.

Langsigtet engagement
Ankerlejerne i porteføljen er Meny, Kiwi, Rema 1000 og Netto, der alle har underskrevet lange kontrakter, hvilket demonstrerer deres engagement og tilknytning til lokationerne.

“Opkøbet af porteføljen er i tråd med SG Nordics ambition om at blive en ledende ejer og operatør af supermarked-forankrede ejendomme i Danmark. Når de nye ejendomme er fuldt overtaget, vil vores portefølje inkludere flere end 30 diversificerede aktiver på meget lange kontrakter. Innovater er en professionel udvikler, som har medvirket til vores vækst siden 2012. Vi er glade for at fortsætte dette udbytterige samarbejde og ser frem til at eksekvere denne handel med succes.” – Erez Karti, CEO, SG Nordic.