Vi søger en advokat/jurist til tiltrædelse snarest muligt.

Om SG Nordic 

SG Nordic er en markedsledende ejer og operatør af supermarkedsforankrede indkøbscentre og stand-alone supermarkeder i Danmark. Med omfattende erfaring indenfor detailejendomme, er SG Nordic en langsigtet investor med fokus på indkomstproducerende og value-added detailejendomme i voksende storbyområder.

SG Nordics primære mål er at skabe høje, risiko-justerede afkast til sine investorer ved at fokusere på de rigtige lokationer og ved at tage aktivt ejerskab.

Læs mere på www.sgnordic.com

Om rollen 

Du vil komme til at tage aktiv del i alle aspekter af ejendomstransaktioner, indgåelse af erhvervslejekontrakter, contract management samt i mindre omfang diverse selskabsretlige forhold. Den rette kandidat vil komme til at arbejde tæt sammen med SG Nordics investeringsteam, administration og eksterne rådgivere med henblik på at skabe værdi og minimere risici med en forretningsmæssig, løsningsorienteret og procesoptimerende tilgang.

Det forudsættes, at du har erfaring med fast ejendom samt behersker engelsk i skrift og tale.

For yderligere oplysninger eller en uformel drøftelse, er du velkommen til at kontakte Lars Pærregaard, Investment Manager I Attorney-at-Law, +45 20 56 02 12. Ansøgning fremsendes til lap@sgnordic.com snarest muligt.