Søren Wagner, der har haft ansvar for SG Nordics daglige aktiviteter siden 2015, er blevet forfremmet til CEO i SG Nordic.

Erez Karti, CEO og stiftende partner har besluttet at gå nye veje og stopper derfor som CEO. Erez vil fortsat være tilknyttet selskabet som Director og aktionær. 

Erez Karti:
“My time in SG Nordic was extraordinary both on a professional and a personal level. I have been extremely fortunate to have such supportive investors, teammates and colleagues which made my journey fruitful and enjoyable and I would like to thank them all for the trust, effort and wisdom.
I am happy to pass on the baton to the safe hands of Søren Wagner. Søren has managed our operational activities at a very high level and there is no better candidate to lead SG Nordic to the next stage.”
Søren Wagner:
“Jeg ser meget frem til de kommende udfordringer og vil gerne takke vore aktionærer for deres tillid.”
SG Nordic fortsætter bestræbelserne for at øge porteføljen med ejendomme der har supermarkeder som ankerlejere. Henvendelser vedrørende fremtidige forretningsmuligheder bedes rettet til Søren Wagner (swa@sgnordic.com).