Investeringstilgang

SG Nordic er et privatejet ejendomsinvesteringsselskab med fokus på opkøb, administration og udvikling af supermarked-forankrede ejendomme i Danmark. Med 34 ejendomme under ejerskab, er SG Nordic en markedsledende ejer inden for dag-til-dag detailhandel.

Vi fokuserer vores investeringer på supermarked-forankrede shopping centre, stand-alone supermarkeder og blandede ejendomme i kommuner med en positiv demografisk udvikling.

SG Nordics transaktionsteam har den nødvendige ekspertise og viden til at tilgå opkøbsprocessen på ethvert stadie og lede en gnidningsfri og professionel handel. Vi håndterer alt fra analyse, juridisk due diligence til finansiering in-house eller i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.

SG Nordic har til hensigt at være den foretrukne partner, hvis du skal sælge detailejendomme, uanset om du er ejendomsmægler, projektudvikler eller ejer. Vi ønsker at bygge stærke og sunde partnerskaber med vores lejere, samarbejdspartnere og andre involverede parter.

Vi udnytter vores omfattende detailekspertise til at skabe attraktive investeringsstrategier, der bl.a. involverer en aktiv tilgang til ejendomsadministrationen. En af vores fordele er evnen til at manøvrere i en mindre likvid aktivklasse kombineret med vores stærke kapitalbase.

Vores langsigtede mål styrker vores fokus på at skabe voksende pengestrømme og attraktive afkast til vores investorer baseret på de rigtige årsager. Det tillader os at påtage kalkulerede risici (kommerciel/udlejningsrisiko) i udviklingsprojekter uden at blive opportunistisk. F.eks. ved at tilføre den nødvendige byggefinansiering for at gennemføre et projekt.

Investeringskriterier

Vi ønsker fortsat at udvide vores portefølje og leder derfor aktivt efter en række investeringsmuligheder baseret på forskellige kriterier for stand-alone supermarkeder, shopping centre og blandede ejendomme. Opkøb kan ske direkte (separat handel eller porteføljeopkøb) eller i joint ventures.

Supermarkeder

Det er et af vores specialer at opkøbe stand-alone supermarkedsejendomme. Vores omfattende erfaring indenfor detail gør det muligt for os at håndtere eksisterende ejendomme med både korte og mellemlange lejekontrakter, konverteringer, nødslidte eller dårligt administrerede ejendomme etc.

 • Investeringsstrategi: Core, core+ eller value-add.
 • Størrelse: Minimum DKK 10 millioner.
 • Market: Vi foretrækker top 50 byer i Danmark eller byer med mere end 10.000 indbyggere med en fortsat urbanisering.
 • Placeringskriterier: Vi tilsigter kun placeringer med en positive demografisk trend, der er økonomisk robust. En veludviklet infrastruktur er også et krav.
 • Stadie: Vi kan tilgå projektet på ethvert stadie (eksisterende, ombygning eller nybyggeri).
 • Kontrakt- og lejerkriterier: Selvstændig butik eller separat ejerlejlighed. Vi foretrækker lange uopsigeligheder, men kan også håndtere både korte og mellemlange.

Shopping centre

Vi er interesserede i opkøb af mellemstore shopping centre med en høj andel af dag-til-dag fornødenheder. Fortrinsvis med et areal (GLA) mellem 3.000-20.000 m². En betydelig del af ejendommen skal kunne indeholde et supermarked.

 • Investeringsstrategi: Core, core+ eller value-add.
 • Størrelse: Minimum DKK 40 millioner.
 • Market: Fortrinsvis de seks største byområder i Danmark.
 • Placeringskriterier: Positiv demografisk trend og central placering med god infrastruktur.
 • Stadie: Vi kan tilgå projektet på ethvert stadie (eksisterende, ombygning eller nybyggeri).
 • Kontrakt- og lejerkriterier: Flere lejere. Fortrinsvis på lange kontrakter med ankerlejere eller reflekteret i afkastet.

Blandede ejendomme

SG Nordic investerer også i blandede ejendomme, der består af en kombination af detail, kontor, klinikker, fitness og boliger. Vi foretrækker ejendomme med en signifikant andel af detail.

 • Investeringsstrategi: Core, core+ eller value-add.
 • Størrelse: Minimum DKK 50 millioner.
 • Market: København, Storkøbenhavn, Nordlige Sjælland og Aarhus (C, N og V).
 • Placeringskriterier: Kun placeringer med en positive befolkningsudvikling med en sund økonomi og en høj udlejningsgrad for boligdelen.
 • Stadie: Fortrinsvis eksisterende ejendomme. Udviklingsprojekter skal indeholde en betydelig andel detail.
 • Kontrakt- og lejerkriterier: Høj udlejningsgrad og udlejningspotentiale. Lange kontrakter med stærke lejere i detaildelen.

Kontor

SG Nordic ApS
Vesterbrogade 149
Bygning 9, 1 sal
1620 København
Danmark

Kontor

T: +45 35 10 20 22


CVR: 32934455

Kontakt os!

Ved yderligere spørgsmål, må du endelig kontakte os.

Send en mail